Tjedan ljubavi u restoranu Posat

Posat Valentinovo

Slavimo ljubav uz poseban tjedni jelovnik

Valentinovo je dan kada nasmijana lica ispune ulice, a ruže i buketi oboje grad. Riječ o danu kada vaši najdraži zaslužuju malo više pažnje. Ako još niste odlučili gdje ćete ovaj put proslaviti ljubav, dobrodošli ste u Posat gdje smo Vam pripremili tjedan ljubaviod srijede 14. veljače do nedjelje 18. veljače čeka vas poseban meni uz note klavira.

Okus ljubavi

Osmislili smo dva jelovnika na kojima će se naći zanimljive kombinacije okusa. Kao i inače, kombinirali smo okuse Mediterana, dodali buću, okuse voća, ali i ono najbolje iz mora poput jastoga sabljarke i lososa. Na kraju, uživati ćete u okusima čokolade i divlje naranče, ili kruške, vanilije i merlota. Na izboru su dva jelovnika od pet sljedova koji će, vjerujemo, oduševiti i ona najzahtjevnija nepca.

Što kažete na lagano pečena pačja prsa na pjenici od celera, umak od šumskog voća ili možda ipak lagano pečen bakalar na mediteranskim travama i toplo-hladna salata s povrćem? Na Vama je da odaberete je li vam draži mesni ili riblji jelovnik te da uživate u okusima ljubavi.

Note ljubavi

Kako bi doživljaj bio potpun, tu je i glazbeni ugođaj. Svake večeri od srijede do nedjelje uz specijalitete pripremljene posebno za ovu priliku, uživat ćete i u romantičnom ugođaju. Ipak je glazba hrana ljubavi!

Iako je svaki dan prilika za pokazati ljubav, sigurno te prilike ne iskorištavamo baš svaki dan. Zašto onda ne bi barem jedan dan u godini posebno proslavili ljubav, uživali u dobroj hrani, još boljem društvu te uz ugodnu glazbu?

Svoje mjesto za dvoje rezervirajte na vrijeme!

Vidimo se u Posatu!

Jelovnik

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.